VILKÅR & BETINGELSER

Følgende (herefter kaldet “Betingelser”) er juridisk gældende mellem dig og Elbot ApS med CVR-nummeret 41143797 (herefter kaldet “Elbot”, “Vi”, Vores”, eller “Os”) når du bruger en af vores følgende services:

  • Elbot
  • Elbot Community
  • Elbot Support

herefter samlet kaldet “Services”.

Målet er, at beskrive Betingelser for Elbot Services på et letforståeligt sprog. Hvis ikke dette er tilfældet, så kontakt os gerne.

Kontaktoplysninger

ELBOT APS 
Mail:Elbot@elbot.dk
Telefon:+45 93 75 14 73
Adresse:A.D. Jørgensens Vej 10, 2. sal. 2000 Frederiksberg

Definition af Elbot

Tilmelder du dig Elbot, får du hjælp til at skifte elselskab, hver gang du kan spare penge. Elbot notificerer dig i tide, når du skal skifte, og Elbot giver dig nøjagtig anvisning om, hvem der er billigst at skifte til.

Betaling

Vælger du at benytte Elbot Premium, opkræver vi betaling for vores service. Dette sker enten som et månedligt eller et årligt abonnement.

Definition af Elbot Community

Support hos Elbot sker uafhængigt fra elselskaber, og dermed på et uvildigt grundlag. Når du bruger Elbot Community, kan der ske fejl. Sker der fejl, hæfter Elbot ikke for fejlen.

Du kan tilgå Elbot Community via www.community.elbot.dk.

Definition af Elbot Support

Support hos Elbot sker uafhænigt fra elselskaber, og dermed på et uvildigt grundlag. Når du bruger Elbot Support, kan der ske fejl. Sker der fejl, hæfter Elbot ikke for fejlen, men gør alt, der kan gøres, for at få fikset fejlen.

Du kan tilgå Elbot Support via www.support.elbot.dk.

Betingelser for Elbot Services

Vi ønsker ikke at udarbejde et uforståeligt juridiske skriv, der er så langt, at du ikke får det læst. Vores Betingelser er i stedet bygget på princippet om “Sund fornuft” og nedenstående sætning, som vi mener, danner grundlag for et godt og livslangt samarbejde.

“Benytter du Elbot Freemium eller Elbot Premium, varetager Elbot din økonomiske interesse som elforbruger, hvilket foretages med sund fornuft, indtil opsigelse modtages.”

Hvis Betingelser for Elbot opdateres, vil du bliver notificeret via mail.

Privatlivspolitik, Cookiepolitik og Persondatapolitik

Vi anbefaler, at du også læser vores Cookiepolitik, Persondatapolitik og Privatlivspolitik, som gælder, når du bruger Elbot Services.

Senest opdateret d. 19.11.2021